Nyheder

Malcolm Middleton på Loppen i april

Masser af koncertarrangører verden over klappede omtrent deres hænder til blods, da den skotske duo Arab Strap sidste år bekendtgjorde, at de ville gå hver til sit. For gennem årene har forsanger Aidan Moffat været en dyr dreng at invitere pga. sin ikke uefne evne til at drikke utroligt mange øl i løbet af en koncert.

Bag ham stod Malcolm Middleton år efter år efter år, og selv om han da ikke ligefrem afsværgede alkohol, endte han på alle måder bag Moffat. Men det er det slut med nu. Netop i dag starter Middleton på 14 dages turné i England, og om en måneds tid er det resten af Europas tur.

Det betyder, at han d. 24. april kommer til Loppen i København. Mens arrangørerne stiller øl i køleskabet til skotten, kan vi andre tjekke tre af numrene fra hans nyeste album, A Brighter Beat. De ligger til fri afbenyttelse hér.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar