Nyheder

Marissa Nadler spiller i København

Undertoner er vist noget nær det sidste musikmedie i verden, der endnu ikke har skamrost 24-årige Marissa Nadler fra Massachusetts. I løbet af de sidste tre år har hun udsendt tre album fulde af fine, nedbarberede psychfolk-sange, og især 2005-pladen The Saga of Mayflower May fik anmeldere over hele verden til at falde pladask for Nadler.

For et par uger siden udgav hun det tredje album, Songs III: Bird on the Water, og som opfølgning på pladen tager hun inden længe på turné i Europa. En turné, hun tilsyneladende starter i København. I hvert fald skriver den nystartede koncertklub Klub Yggdrasil i en mail til Undertoner, at de søndag d. 15. april kan præsentere en koncert med Nadler i Islands Brygges Kulturhus.

Og hvad kan man så vente sig? Tja, arrangørerne skriver, at Nadler er i koncertmæssig storform, mens Nadler på sin MySpace-side proklamerer, at “stagefright = everpresent”.
Under alle omstændigheder har Nadler en imponerende stemme, som hun efter sigende også sagtens kan styre i live-sammenhæng.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar