Nyheder

Mi & L’au til Danmark

Finsk/fransk duo gæster Århus og København i april.

Kombinationen fransk/finsk holder vi meget af hos Undertoner. Derfor var det også glædeligt at finde ud af, at Mi & L’au kommer til Århus og København i april.

Den 16. april kan du passende fejre majestætens fødselsdag med et twist af det finere franske på Voxhall i Århus. Dagen efter spiller de to på Art & Colour i København.

Duoen spillede sidste år på Roskilde Festivalens Bar’n-scene, hvor deres tyste folk ifølge Undertoners anmelder blev overrumplet af en voldsom lydprøve på den nærliggende Arena-scene. Forholdene er forhåbenligt bedre om en måneds tid, så kæresteparret Mi & L’au kan kissemisse med vores ører i fred og ro.

I mellemtiden kan du besøge den finske dame og den franske mand på et nyt netværkssite, som efter sigende skulle have et vist potentiale. Det hedder MySpace.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar