Nyheder

Ny ep fra Joanna Newsom til april

Det er de færreste musikere, der formår at lave referencer til såvel Bruce Springsteen som den franske electronica-dame Colleen. Men Joanna Newsom er nu heller ikke specielt gennemsnitlig, så det kan egentlig ikke undre, at hun er i stand til det.

24. april er hun klar til at udgive ep’en Joanna Newsom and the Ys Street Band, der byder på det nye nummer “Colleen” samt nye versioner af et nummer fra hver af hendes to hidtidige fuldlængdeplader. Så den særdeles bogstavrimende trackliste ser således ud:

1. Colleen
2. Clam, Crab, Cockle, Cowrie
3. Cosmia

Newsom spiller i Vega d. 23. april – en koncert, som der fortsat er billetter til. Måske spiller hun “Bridges and Balloons”. Den kan du downloade hér – vel at mærke i en coverudgave indspillet af bandet The Lesser Birds of Paradise, som vi vender tilbage til her på Undertoner om nogle dage.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger