Nyheder

Ny plade fra Electric Soft Parade

Skrevet af Martin Thimes

Kan du overhovedet huske dem?

Her hos Undertoner kan vi godt, især for deres to hidtidige plader, Holes in the Wall og The American Adventure. Måske vil nogle huske Electric Soft Parade-sideprojektet Brakes bedre – om ikke for andet, så for at være det eneste band, der hele to gange har måttet nøjes med bundskraberkarakteren ét U her på siden (det gjorde de hér og hér).
phpeyiy3o

Nu er de to White-brødre klar med deres tredje regulære album, og her er der i dén grad andre boller på den tidligere så hypede britrocksuppe. For mens de to sange fra den nye plade No Need to Be Downhearted, der indtil videre er lagt på bandets MySpace-side, lydmæssigt minder meget om tidligere materiale, er meloditæften hos bandet anderledes fokuseret denne gang. Ikke fordi det var ringe sidst, slet ikke. Men der sker altså et og andet med teenagebands, der pludselig bliver næsten voksne (Thomas og Alex White var 17 og 19, da de udgav deres debut i 2002!).

Selvfølgelig har Undertoner en trackliste parat til pladen, der udkommer den 30. april – denne gang også i USA:

1. No Need to Be Downhearted (Part 1)
2. Life in the Backseat
3. Woken by a Kiss
4. If That’s the Case, Then I Don’t Know
5. Shore Song / Surfacing
6. Misunderstanding
7. Secrets
8. Cold World / Starry Night #1
9. Have You Ever Felt Like It’s Too Late?
10. Come Back Inside
11. Appropriate Ending
12. No Need to Be Downhearted (Part 2)

Lyt til “If That’s the Case, Then I Don’t Know
[audio:http://www.betterlookingrecords.com/sound_files/The_Electric_Soft_Parade-If_Thats_The_Case.mp3]

Skriv et svar