Nyheder

Nyt Black Rebel Motorcycle Club-album

I 2005 udsendte Black Rebel Motorcycle Club deres relativt uimponerende tredje opus, Howl, som Undertoners anmelder kaldte et “halvsløjt eksperiment”. Nu har trioen så været i lydlaboratoriet igen.

Det har resulteret i, at de d. 1. maj kan udsende Baby 81, der ifølge bandet forlader lyden på Howl til fordel for noget, der lyder mere som de to første plader. Det kan måske hænge sammen med, at den oprindelige trommeslager Nick Jago er kommet så meget tilbage i folden, at han er med på alle numrene. Dem er der 13 af, og de går under disse navne:

1. Took Out a Loan
2. Berlin
3. Weapon of Choice
4. Window
5. Cold Mind
6. It’s Not What You Wanted
7. 666 Conducer
8. All You Do Is Talk
9. Lien on Your Dreams
10. Need Some Air
11. Killing the Light
12. American X
13. Am I Only

Trioen har været ret så karrige med at servere smagsprøver fra det nye album, men de har dog spillet nogle af de nye numre ved nylige koncerter. Her får Dublin-koncertgængerne f.eks. “Berlin”:

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar