Nyheder

To Mountain Goats-koncerter i Danmark

Sidste år kunne John Darnielle holde jubilæum, da han udgav Get Lonely, der var hans album nr. 10 under navnet Mountain Goats. Darnielle er yderst produktiv og nåede således til jubilæet i løbet af blot 12 år.

I starten af karrieren skrev han utallige sange med titlen “Going to…”. En af dem hed “Flight 717: Going to Denmark” – og den titel lever han så op til om et par uger, når han som led i en større Europa-turné kommer til landet.
D. 5. april spiller han på Loppen i København, hvorefter han smutter til Malmø, inden han d. 8. april kommer til Voxhall i Århus.

Mountain Goats’ velvoksne bagkatalog kan virke en kende uoverskueligt at give sig i kast med, men et fint første skridt på vejen kan være at smutte forbi bandets hjemmeside, hvor man kan downloade smagsprøver fra flere af de nyeste plader.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar