Nyheder

Tunng spiller på Roskilde

Så er vi ved at være henne på den tid af året, hvor kredsen af musikjournalistiske nyhedskriterier udvides med begrebet ‘Roskilde-aktualitet’. Og mens vi venter på, at der er en eller anden forsker på RUC, der får dokumenteret dét, iler vi med at levere empirisk materiale, der understøtter tesen.

Ifølge folktronica-gruppen Tunngs Myspace-side får Roskilde Festival-publikummet fornøjelsen af at høre det engelske band på den sidste dag af 2007-festivalen, søndag d. 8. juli.

Vi tør godt vædde op til 200 kroner og to glas gul saft på, at Tunng ikke kommer til at spille på Orange Scene. Men kan de komme til at spille under så intime forhold som overhovedet muligt, er der gode chancer for en fin oplevelse – også selv om Tunng ikke var helt i topform på 2006-pladen Comments of the Inner Chorus.

Skriv et svar