Nyheder

Album nr. tre fra Ulrich Schnauss parat i juli

Det er ved at være fire år siden, at Ulrich Schnauss udgav sit seneste og vældig anmelderroste album A Strangely Isolated Place. Og så har man ellers kunnet vente og vente og vente lidt mere på nyt materiale fra ham.

Det kommer der så endelig nu – endda i to kapitler. Først drejer det sig om ep’en Quicksand Memory, der udkommer i slutningen af maj. Blandt de fire numre er de to gamle numre “Gone Forever” og “On My Own” i nye versioner skabt af Cocteau Twins-guitaristen Robin Guthrie – og de to øvrige numre kan høres her.

10. juli udsender Schnauss så fuldlængdealbummet Goodbye. Det er endnu ikke muligt at høre smagsprøver, men ifølge Undertoners kilder bliver albummet mere majestætisk i sin storladenhed end de tidligere plader. Det må vi blive klogere på om tre måneder. Tracklisten afslører intet om den sag; til gengæld ligner de sidste to sangtitler et grundigt farvel:

1. Never Be the Same
2. Shine
3. Stars
4. Einfeld
5. In Between the Years
6. Here Today, Gone Tomorrow
7. A Song About Hope
8. Medusa
9. Goodbye
10. For Good

Skriv et svar