Nyheder

Album nr. tre fra Ulrich Schnauss parat i juli

Det er ved at være fire år siden, at Ulrich Schnauss udgav sit seneste og vældig anmelderroste album A Strangely Isolated Place. Og så har man ellers kunnet vente og vente og vente lidt mere på nyt materiale fra ham.

Det kommer der så endelig nu – endda i to kapitler. Først drejer det sig om ep’en Quicksand Memory, der udkommer i slutningen af maj. Blandt de fire numre er de to gamle numre “Gone Forever” og “On My Own” i nye versioner skabt af Cocteau Twins-guitaristen Robin Guthrie – og de to øvrige numre kan høres her.

10. juli udsender Schnauss så fuldlængdealbummet Goodbye. Det er endnu ikke muligt at høre smagsprøver, men ifølge Undertoners kilder bliver albummet mere majestætisk i sin storladenhed end de tidligere plader. Det må vi blive klogere på om tre måneder. Tracklisten afslører intet om den sag; til gengæld ligner de sidste to sangtitler et grundigt farvel:

1. Never Be the Same
2. Shine
3. Stars
4. Einfeld
5. In Between the Years
6. Here Today, Gone Tomorrow
7. A Song About Hope
8. Medusa
9. Goodbye
10. For Good

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar