Nyheder

Editors klar med nyt album i juni

Forrige sommer smed den britiske kvartet Editors deres debutalbum The Back Room ud på pladeforretningernes hylder. Og det var anmelderne ganske godt tilfredse med. Her hos Undertoner håbede vi derudaf – håbede på, at Editors på deres album nr. 2 ville folde deres potentiale fuldt ud.

Det får vi muligheden for at blive klogere på d. 25. juni, hvor Editors udsender albummet An End Has a Start. Indtil videre er der ingen smagsprøver derfra, så vi kan bruge ventetiden på at spekulere på, om den her titel ligger i tråd med The Strokes’ sangtitel “The End Has No End” – eller om der er basis for et godt skænderi. Og hvad med “The End Is the Beginning Is the End” af Smashing Pumpkins?

Vi venter i spænding på et slagsmål; her er tracklisten:

1. Smokers Outside the Hospital Doors
2. An End Has a Start
3. The Weight of the World
4. Bones
5. When Anger Shows
6. The Racing Rats
7. Push Your Head Towards the Air
8. Escape the Nest
9. Spiders
10. Well Worn Hand

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar