Nyheder

Lis Er Stille: Nyt album og tour

Århusianerne med det mærkelige bandnavn får et travlt forår

Kvartetten Lis Er Stille fik en del ros for deres debut-album The Construction of the Amp Train fra sidste år, og nu er de klar med efterfølgeren. Albummet udkommer d. 10. april og bærer den mundrette titel Apathobvious.

Allerede nu giver Lis Er Stille en forsmag på hvad albummet har at byde på med nummeret “Lorelei”, der kan høres her. Bandet fortæller i øvrigt, at deres nye udgivelse skal ses som én fortsættende historie, hvor den 12 minutter lange “Lorelei” udgør det første kapitel.

Hvad angår koncerter, ligger Lis Er Stille heller ikke på den lade side i løbet af forsommeren, hvor de giver følgende koncerter rundt omkring i landet:

6. april: Stengade 30, København
14. april: Pakhuset, Århus
19. april: Pitstop, Kolding
24. maj: Gimle, Roskilde
26. maj: Forbrændingen, Albertslund
27. maj: Stars, Vordingborg
31. maj: Loppen, København
7. juni: Studenterhuset, Aalborg
15. juni: Tante Olga, Randers

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger