Nyheder

Mere musik om arkitekturen i Helsinki

Mens vi stadig venter i spænding på, hvornår danske Hobby Industries udsender Architecture in Helsinkis debutplade på vinyl, har den australske sekstet bekendtgjort, at deres tredje fuldlængdeplade er på trapperne.

De pågældende trapper er dog ret lange, idet albummet først er nået ned på den etage, hvor pladebutikkerne ligger, når vi når frem til starten af august. I mellemtiden kan man drøne ind på bandets Myspace-side, der p.t. ikke bærer videre markante spor af hverken arkitektur eller den finske hovedstad. Til gengæld kan man høre et remix af førstesinglen “Heart It Races”. Originalversionen er, ikke overraskende, en del af den samlede trackliste, rapporterer Pitchforkmedia.com:

1. Red Turned White
2. Heart It Races
3. Hold Music
4. Feather in a Baseball Cap
5. Underwater
6. Like It or Not
7. Debbie
8. Lazy (Lazy)
9. Nothing’s Wrong
10. Same Old Innocence

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar