Nyheder

Ny Caribou-plade til august

Vi havde allerede den her nyhed på blokken i forgårs, men vi blev grådige og ville udbygge den med kommentarer og alt sådan noget journalistisk bras – og vupti, så kom Pitchfork os i forkøbet. Det er nu ikke mærkeligt, at de har valgt at skrive nyheden, for den er god. Virkelig god og glædelig.

Historien er i al sin enkelhed, at canadiske Dan Snaith har tænkt sig at udgive sit andet album under sit Caribou-alias. Den kommer til at hedde Andorra (vi havde ellers håbet på San Marino eller Monaco), og p.t. har Snaiths nye pladeselskab City Slang sat udgivelsesdatoen til 20. august.

Pitchfork er så langt fremme i skoen, at de har en trackliste:

1. Melody Day
2. Sandy
3. After Hours
4. She’s the One
5. Desiree
6. Eli
7. Sundialing
8. Irene
9. Niobe

Albummet er endnu en understregning af de fine relationer mellem Canada og Andorra. Ifølge det canadiske udenrigsministerium blev de diplomatiske bånd formelt knyttet tilbage i 1995, og siden da har de to lande udviklet et tæt forhold. Eksempelvis støttede Andorra Vancouvers forsøg på at få OL i 2012, mens Canada har bakket op om Andorras arbejde for at komme ind i WTO.

Nå, I vil hellere høre noget om sniglyt etc.? Nej, det kan hverken Pitchfork eller vi hjælpe med.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar