Nyheder

Opfølger og forgænger til Beiruts debutalbum

Det amerikanske band Beirut er ved at lægge sidste hånd på opfølgeren til debutalbummet Gulag Orkestar fra 2006.

Albummet udkommer til efteråret, og det endnu ubetitlede album får 12 numre. Owen Pallet fra canadiske Final Fantasy hjælper Zach Condon med at få styr på strengene på albummet, der ifølge Zach Condon får mindre Balkan-lyd denne gang.

“The influences are coming from a different place; it’s not heavily a Balkan aesthetic. I was listening to a lot of old French songs, but I’m taking it in my direction,” udtaler han til Billboard.

For at gøre ventetiden til september sødere kan man via det fantastiske internet lægge ører til albummet The Joys of Losing Weight, som Zach Condon lavede som The Real People, inden han ændrede navn til Beirut. Albummet er fra omkring 2001, hvor Zach Condon blot var 15 år gammel. Imponerende.

HENT ALBUMMET HER (zip)

Skriv et svar