Nyheder

Slut med Cooper Temple Clause

I mandags tog vi afsked med anmelderroste Field Music, der ikke havde lyst til at være en del af musikbranchen længere.
Nu er det mandag igen, og på ny må vi vinke farvel til et engelsk band.

Denne gang drejer det sig om sydengelske Cooper Temple Clause. Det er blot tre måneder siden, at gruppen udsendte sit tredje album, Make This Your Own, som fik en noget blandet modtagelse.

For nylig aflyste bandet et par koncerter på grund af udmattelse, og i sidste uge meddelte guitaristen Dan Fisher så, at han ikke havde lyst længere. Sådan havde resten af bandet det åbenbart også, for nu er det i al fald slut med Cooper Temple Clause.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar