Nyheder

The Boats udgiver plade som The Sea

Man kan af og til godt have på fornemmelsen, at politisk journalistik nu om dage ikke handler om politik, men om spin og gedulgte strategier. Derfor er det fineste, en politisk journalist kan skrive, analyser af, hvilke planer parti X eller politiker Y havde lagt, inden de lækkede en given nyhed til medie Z.

Den medielogik har engelske The Boats taget konsekvensen af. Så i stedet for bare at udgive albummet The Boats Are in the Bay har de leveret en lang forklaring på, hvilket spin de havde forestillet sig, at de skulle skabe omkring udgivelsen af albummet. Et spin, der bare aldrig blev til noget.

I 2004 udgav The Boats, der bl.a. består af Craig Tattersall fra electronica-duoen The Remote Viewer, debutalbummet Songs by the Sea. Det bestod af 10 sange, de hævdede at have fundet i en kasse, der var drevet i land ved den engelske kyst – sange, som The Boats altså sagde, at et band ved navn The Sea havde skrevet.

Siden da har The Boats udgivet to plader mere, We Made It for You og Tomorrow Time, der udkom i december. Nu udgiver de så The Boats Are in the Bay, som består af 10 numre, der ikke kom med på Songs by the Sea.

Dengang i 2004 var spin-planen at udgive The Boats… og Songs… samtidig, men under forskellige navne. Det faldt bare aldrig på plads at få førstnævnte ud, og så var spinnet ødelagt.

Men det skulle jo helst ikke gå ud over lytterne, så nu er The Boats Are in the Bay udkommet – og det er altså ikke The Boats, men The Sea, der står som afsendere. For denne gang er det nemlig The Sea, der er gået ned til havet og har fundet 10 The Boats-numre, som de har indspillet…

Tracklisten ser således ud:

1. A School of Cherry Blossoms
2. The Whole World Is Sea and Sky
3. If I Haven’t Got It, I Can’t Work It
4. Kokoo
5. My Daydream Ran Out of Time
6. I Enclose a Gift
7. A Chapter on Indifference, or Something Like It
8. Hidden Electronics
9. No More Wasting Chances
10. Inko

Skriv et svar