Nyheder

Tori Amos’ pigebande på vej

Tori Amos udgiver sit niende album American Doll Posse på tirsdag, den 1. maj.

Som på Strange Little Girls (2001) har Tori Amos leget med forskellige kvinderoller, og denne gang er temaet endnu mere gennemført. Det nye album er bygget op omkring fem aliasser, der alle er baseret på græske gudinder og kvindelige arketyper, og navnene er Santa, Clyde, Isabel, Tori og Pip. I Tori Amos’ nye video til nummeret “Big Wheel”, kan du møde alle fem.

På sin hjemmeside har den rødhårede furie løbende afsløret detaljer om det 23 numre lange album, og samme sted kan du læse mere om pigerne i den amerikanske dukkegruppe. På Amos’ myspace-side er det også muligt at høre fire numre fra albummet.

Tori Amos drager desuden snart på turné, og hun kommer forbi Falconer Salen på Frederiksberg den 13. juni. Hvis du er interesseret i at finde ud af, om hun har Santa, Clyde, Isabel og Pip med på scenen, kan billetter købes her.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger