Nyheder

Animal Collective serverer jordbærmarmelade

Til september kommer dyrekollektivet igen på græs. Eller rettere i jordbærmarken.

Min top-1 over “koncerter, hvor publikum har råbt på ekstranumre i længst tid uden at få noget ud af det” ser således ud:
1. Animal Collective, Roskilde Festival 2006

De mange indie-kids fra Danmark og Sverige, der nu endelig havde mulighed for at se deres udknaldede helte, var mildt sagt ikke tilfredse med, at Avey Tare, Panda Bear, Deakin og Geologist ikke fik lov til at spille mere end en times tid. Der blev råbt og råbt, men lige lidt hjalp det.

Kvartetten gentager ikke publikumssuccesen på dette års festival (hvor man kan ærgre sig helt svenskerfarvet over, at Panda Bear ikke er på programmet), men såvel indie-tøser & -knægte som alle mulige andre kan nu alligevel godt glæde sig. I september udsender Animal Collective nemlig albummet Strawberry Jam. Det skriver Pitchforkmedia.com.

Roskilde-publikummet fik formentlig et par af de nye numre at høre – i hvert fald har “Cuckoo Cuckoo” været på bandets liverepertoire gennem længere tid. Voilà , et stk. trackliste:

1. Peacebone
2. Unsolved Mysteries
3. Chores
4. For Reverend Green
5. Fireworks
6. #1
7. Winter Wonder Land
8. Cuckoo Cuckoo
9. Derek

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger