Nyheder

Chill out med livebands i Aalborg

Fire gange Chill I Parken afholdes i Aalborg – første gang nu på lørdag.

Foreningen Skridtet videre holder for tredje år i træk Chill I Parken, der er et “klassisk” chill out-arrangement ala Stella Polaris, som det kendes fra København og Århus. Der bydes bl.a. på electronica, lounge, indierock, reggae samt live-optrædener fra Tone, Good Luck Casper og LHT Soundsystem m.fl.

Desuden er der lagt op til hygge og afslappet stemning med kunst, beach volley, fodbold, grill-mad og andre løjer. Arrangementet er gratis. Hele herligheden foregår altså for første gang denne sommer nu på lørdag d. 19. maj fra kl. 15 i Fjordmarken, ved lystbådhavnen i Aalborg.

Til hvert af arrangementerne vil der være afterparty på forskellige steder i byen, og på lørdag foregår det på Kruckow fra kl. 22. Mere info kan findes her

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar