Nyheder

Deadbeat har nyt album parat

En af de befolkningsgrupper, som alt for ofte glemmes, er naverne: håndværkersvende, der rejser væk hjemmefra for at blive bedre til deres fag – og har forbud mod at blive hos samme mester i mere end seks måneder. I dag er det typisk tømrere, der drager ud, og især i Tyskland og Schweiz holdes traditionen i live.

Men er der så nogen, der vil lave knitrende dub til naverne? Indtil for ganske nylig var svaret nej – men nu laver en af selskabet ~scapes trofaste kunstnere, canadiske Scott Monteith, om på det med sit femte album under navnet Deadbeat.

Han har nemlig valgt at kalde sit album Journey’s Annual, og tracklisten afslører, at rejsetemaet virker ganske gennemført:

1. Lost Luggage
2. Melbourne Round Midnight
3. Night Train to Paris
4. Refund Me
5. Where Has My Love Gone
6. Deep in Country
7. Turbulence
8. Gimme a Little Slack
9. Gimme a Little Dub
10. Loneliness and Revelry
11. Black Stacey (Deadbeat remix)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar