Nyheder

Debutplade fra 1 2 3 4 ude i september

For 10 måneder siden blev undertegnede råbt an, mens jeg sad under et træ på festivalpladsen i Roskilde. Vedkommende, der henvendte sig, ville høre, om ikke Undertoner gerne ville have en god historie.

“Jo,” svarede jeg, og efter at have budt mig en slurk rødvin, som sommervarmen havde forvandlet til gløgg uden müsli, fortalte kilden, at Auditorium ville skrive kontrakt med 1 2 3 4.

Efter festivalen kneb det desværre med at få historien bekræftet, om end Nikolaj Nørlund og andre Auditorium-folk blev ret så trofaste koncertgængere, når 1 2 3 4 var på scenen. Rygtet om pladekontrakten ville ikke rigtig dø ud, men der var omvendt ikke nogen, der kunne fortælle, at historien var god nok.

Ikke før nu, i hvert fald. For vi kan nu berette, at kvintetten har fundet en udgivelsesdato til deres debutplade. Nærmere bestemt udkommer det endnu ubetitlede album d. 10. september – ganske rigtigt på Auditorium.

Meget mere end det hér ved vi p.t. ikke om pladen. Til gengæld er det sikkert og vist, at 1 2 3 4 spiller på såvel SPOT som Roskilde Festival – og at bandet har fire numre liggende på det der MySpace.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar