Nyheder

Delgados-sangerinde udgiver soloplade

Fra midt i 90’erne og et årti frem leverede skotske The Delgados charmerende indiepop i massevis, og anmelderne var godt og grundigt begejstrede for især Peloton og The Great Eastern. I front for bandet stod Alun Woodward og Emma Pollock, og mens Woodward ikke har rørt på sig siden bandets opløsning forrige år, er Pollock nu parat til at stå på egne ben.

Til september udsender hun solodebuten Watch the Fireworks, som hun har indspillet sammen med bl.a. Paul Savage, der spillede trommer i Delgados.

Om halvanden uge udkommer førstesinglen “Adrenaline”. Den kan høres på Pollocks MySpace-side. Vi kan ikke præsentere nogen trackliste, men vi ved i al fald, at et af de øvrige numre kommer til at hedde “Limbs”. Det ligger nemlig også på MySpace.

Skriv et svar