Nyheder

Delgados-sangerinde udgiver soloplade

Fra midt i 90’erne og et årti frem leverede skotske The Delgados charmerende indiepop i massevis, og anmelderne var godt og grundigt begejstrede for især Peloton og The Great Eastern. I front for bandet stod Alun Woodward og Emma Pollock, og mens Woodward ikke har rørt på sig siden bandets opløsning forrige år, er Pollock nu parat til at stå på egne ben.

Til september udsender hun solodebuten Watch the Fireworks, som hun har indspillet sammen med bl.a. Paul Savage, der spillede trommer i Delgados.

Om halvanden uge udkommer førstesinglen “Adrenaline”. Den kan høres på Pollocks MySpace-side. Vi kan ikke præsentere nogen trackliste, men vi ved i al fald, at et af de øvrige numre kommer til at hedde “Limbs”. Det ligger nemlig også på MySpace.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar