Nyheder

Kula Shaker tilbage fra graven

Ja, det var ikke lige noget, vi havde set komme. Men forsanger Crispian Mills har, efter at hans band The Jeevas kun opnåede, hvad Wikipedia venligt kalder “moderat succes”, kaldt Kula Shaker-medlemmerne sammen igen.

Resultatet hedder StrangeFolk, og det er endnu uvist, hvornår albummet udkommer – bortset fra at japanerne får det d. 20. juni. Men det skulle være ganske sikkert, at Mills og co. har skruet lidt ned for de indiske inspirationer. Tracklisten bærer da også kun et enkelt spor af asiatisk sprog. Vi ved til gengæld intet om, hvorvidt det spor, “Narayana”, har noget at gøre med The Prodigy-nummeret af samme navn, som netop Mills lagde vokal til for 10 år siden.

1. Out on the Highway
2. Second Sight
3. Die For Love
4. Great Dictator (of the Free World)
5. Strange Folk Narration
6. Song of Love/Narayana
7. Shadowlands
8. Feel That I Am
9. Hurricane Season
10. Ol’ Jack Tar
11. Dr Kitt
12. Super CB Operator/Persephone

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar