Nyheder

Nyt fra Okkervil River i august

“Et klokkeklart mesterværk,” jublede Undertoners anmelder for to somre siden. Objektet for hans helt uforbeholdne kærlighedserklæring var albummet Black Sheep Boy fra amerikanske Okkervil River.

Den glade, glade anmelder var ikke den eneste, der endte med at få slemme muskelsmerter af at gå med hænderne i vejret i lang tid. I både USA og Europa fik Okkervil River anmelderskaren til at forvandle sig til en skov af jublende opstrakte arme, og det udmøntede sig i, at Black Sheep Boy endte med at udkomme på EMI på vores side af Atlanten.

Så der er utvivlsomt gigantiske forventninger til The Stage Names, bandets femte album. Det udkommer d. 7. august, skriver Pitchforkmedia.com, og tracklisten ser således ud – inkl. en flot lille meta-detalje på plads nr. 8:

1. Our Life Is Not a Movie or Maybe
2. Unless It’s Kicks
3. A Hand to Take Hold of the Scene
4. Savannah Smiles
5. Plus Ones
6. A Girl in Port
7. You Can’t Hold the Hand of a Rock and Roll Man
8. Title Track
9. John Allyn Smith Sails

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar