Nyheder

Nyt Mirah-album til august

For lige godt et år siden varslede vi her, at amerikanske Mirah var gået i studiet for at indspille dét, der er endt med at blive til hendes fjerde soloalbum. Og nu er hun så klar til at vise resultatet frem for os alle.

Pladen har fået titlen Share This Place: Stories and Observations, og ligesom med forgængeren har Phil Elverum (Mt. Eerie/The Microphones) produceret en del af pladen.

De nyeste toner fra den altid nysgerrige og livlige sangerinde udkommer i starten af august, rapporterer Pitchforkmedia.com – og tracklisten ser således ud:

1. Community
2. Gestation of the Sacred Beetle
3. Following the Sun
4. My Prize
5. Supper
6. Song of Psyche
7. Luminescence
8. Emergence of the Primary Larva
9. My Lord Who Hums
10. Ecdysis
11. Love Song of the Fly
12. Credo Cigalia

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar