Nyheder

Piano Magic = halvt monster

Band-general, forsanger m.m. Glen Johnson har trommet sit Piano Magic-kollektiv sammen til endnu en plade. Den har fået titlen Part Monster, og bulletinerne fra den engelsk-franske gruppe fortæller, at navngivningen ikke har været helt tilfældig.

I hvert fald skulle denne plade være den mest dynamiske og intense – ja, sine steder nærmest brutale – fra kvintetten. Det skyldes bl.a., at de har alliereret sig med produceren Guy Fixsen, der tidligere har skruet på knapper for Pixies, Lush og My Bloody Valentine.

Titelnummeret er imidlertid ikke noget bevis for, at Part Monster, der udkommer d. 22. maj, er noget vilddyr. Snarere tværtimod. Lyt selv hos Piano Magic – og tjek hele tracklisten, der i øvrigt viser, at “Incurable” fra ep’en af samme navn er sluppet med i en ny version:

1. England’s Always Better (As You’re Pulling Away)
2. The Last Engineer
3. Saints Preserve Us
4. Cities & Factories
5. Great Escapes
6. Soldier Song
7. Halfway Through
8. The King Cannot Be Found
9. Incurable
10. Part Monster

Skriv et svar