Nyheder

Program for Vesterbro Festival er klar

Den 15. – 16. juni løber Vesterbro Festival af stablen med mere end 100 koncerter.

Babylove & The Van Dangos

Den femte omgang af Vesterbro Festival er i støbeskeen, og ambitionen er den som tidligere år: at præsentere de bedste danske upcoming bands inden for det rytmiske vækstlag.

Med over 400 ansøgninger har festivalens bookinggruppe haft sit at se til.

“Det har i år været sværere at fravælge end at vælge de bands, der skal spille på dette års festival. Det store antal bands, der har indsendt materiale til festivalen, vidner om, at der i den grad er gang i det rytmiske vækstlag,” lyder det fra festivalen.

Årets Vesterbro Festival kommer således til at præsentere over 100 koncerter med bl.a. A Kid Hereafter, Babylove & The Van Dangos, The Blue Van, Decorate. Decorate., Death to Frank Ziyanak, I Got You on Tape, Rumskib og Slaraffenland.

Vesterbro Festival afholdes den 15. og 16. juni 2007 i Den Brune Kødby i København (indgang ved Øksnehallen ved Halmtorvet i København). Dørene åbnes kl. 15.30. Læs meget mere på www.vesterbrofestival.dk

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar