Nyheder

Dinosaur Jr. i København til juli

“Gammel vin på gamle flasker. Men det smager stadig brandgodt.” Sådan lød det overordnede skulderklap fra Undertoners anmelder, da Dinosaur Jr. for et par måneder siden udsendte deres ottende album, Beyond.

Egentlig gik gruppen i opløsning i 1997, men i 2005 tog trioen på turné igen. Det gik så godt, at der altså endte med at komme et nyt album ud af det – og det fejrer Mascis, Barlow og Murph ved at tage på en ny stor turné. Ja, faktisk har de været i gang i flere uger nu, og rundrejsen bliver ved i flere måneder endnu.

I slutningen af juli er det Skandinaviens tur til at få besøg, hvilket betyder, at københavnerne søndag d. 29. juli får fornøjelsen af det, Vega kalder “en eksklusiv klubkoncert” med Dinosaur Jr. Det fremgår ikke, hvad der ligger i ordet ‘klubkoncert’, men uanset hvad går vi ud fra, at trioen har tænkt sig at spille støjrock af en særdeles habil slags.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar