Nyheder

Følg Gang Gang Dance-turné på nettet

I august spillede newyorkerbandet Gang Gang Dance en af de mere udknaldede koncerter, København kunne byde på i 2006. Alt – især Lizzie Bougatsos’ vokal – var temmelig tåget, men ikke desto mindre stod det helt tydeligt, at bandet bestemt ikke bryder sig om at spille samme koncert to gange.

Samme hvileløse energi kommer nu alle os, der ikke er i USA i øjeblikket, til gode. Gang Gang Dance er nemlig draget på turné, og Brian DeGraw fra bandet har sat sig for ikke bare at spille koncerter, men også at filme det hele. Hver dag sætter han sig til computeren og redigerer gårsdagens optagelser – og det færdige resultat ryger på YouTube.

Så nu kan du sidde i Oksbøl, Næsby eller for den sags skyld et sted i Armenien og følge bandets rejse rundt i USA. De første par dagbogskapitler tyder på, at det kan blive ganske interessant. Følg med hér

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar