Nyheder

Figurines med Creedence- og Springsteen-løfter

Klæder skaber folk – men skaber blå klæder også hjorte?

Figurines indrømmede sidste år overfor Undertoner, at de er svært glade for Creedence Clearwater Revival, fordi de er “et band” og spiller som netop et sådant – uden så meget lir.

Om “Angels of the Bayou” rent faktisk er “Born on the Bayou” er dog ikke til at sige, men sangtitlerne på bandets kommende album When the Deer Wore Blue, som Morningside Records udsender den 23. juli, antyder, at Christian Hjelm og kompagnongerne har ladet sig stærkt inspirere på deres turnéer i USA. “Drove You Miles” og “Let’s Head Out” lyder i hvert tilfælde som titler på et par glemte Bruce Springsteen-singler.

Tracklisten bliver:
1. Childhood Verse
2. The Air We Breathe
3. Hey Girl
4. Drove You Miles
5. Let’s Head Out
6. Good Old Friends
7. Drunkard’s Dream
8. Half Awake, Half Aware
9. Angels of the Bayou
10. Bee Dee
11. A Cheap Place to Spend the Night
12. Lips of the Soldier

Ud over Danmark bliver pladen udsendt i september i USA og Canada. Som en forsmag giver Figurines førstesinglen Hey Girl ud ganske gratis.

Og så har vi helt glemt at fortælle, at bandet også giver tre  
koncerter i Danmark til efteråret. Billetterne er sat til salg.

4. oktober, Vega i København
5. oktober, Voxhall i Århus
6. oktober, Studenterhuset i Aalborg

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar

boeger