Nyheder

Forma Nova-programmet på plads

Her mens mange går og tripper for at få dels den endelige tidsplan for koncerterne på Roskilde Festival, dels troværdige prognoser for vejret, henleder vi opmærksomheden på, at festivallivet går videre efter Roskilde.I ugen efter giganten er der nemlig traditionen tro Forma Nova i Fredericia.

Fra d. 12. til d. 14. juli åbner postnummer 7000 nemlig portene for så fine navne som ISAN, Schneiderâ„¢ og albumaktuelle Tarwater. De tre dage byder på mere end 30 koncerter til den alt andet lige ret så overkommelige pris af 250 kroner.

Hele listen over optrædende, der også byder på danske navne som Bichi, As In Rebekkamaria og Rumpistol, kan ses på festivalens Myspace-side, der også kan berette, at der igen i år bliver rig lejlighed til at spille videospil a la Nintendo og Atari.
Lige netop dét bliver dog næppe noget, vi vender tilbage til her på Undertoner, når vi dækker Forma Nova.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar