Nyheder

Low live i København til august

I marts vendte Low efter to års pladepause og en udskiftning på bassist-posten tilbage med Drums and Guns, som vi her på Undertoner bestemt ikke var alene om at rose for fuld skrue.

Det er også godt to år siden, at Low sidst spillede i live i Danmark. En koncert på Vega, som blev lidt af en mærkværdig oplevelse, fordi publikum blev vidner til et kraftigt forvarsel om forsanger Alan Sparhawks snarlige mentale sammenbrud. Han var meget utilfreds, især med sin mikrofon, og holdt ikke igen på frustrationerne.

Nu skulle Sparhawk have det noget bedre, og derfor er der vist ingen grund til ikke at se frem til tirsdag d. 7. august. Den dag kommer trioen nemlig tilbage til Vega og ruller deres efterhånden velvoksne sangkatalog ud for det danske publikum.

Skriv et svar