Nyheder

Nye danske bands på fynsk festival

Den lille Kildemose Festival løber af stablen den 29. og 30. juni med flere interessante bands.

Lige omkring der hvor kragerne vender, i en gammel have på Fyn mellem Ørbæk og Svindinge, holder Kildemose Festival “œBlue Moon Party”. Det sker den sidste weekend i juni, og på bandlisten kan man bl.a. finde Manual, Aerosol, Causa Sui, Highway Child, Cherry Overdrive og Rumskib.

Den lille festival kan inkl. campingområdet maks. rumme 300 mennesker, så der er garanteret en intim og hyggelig atmosfære. For at komme med til den fynske havefest, skal man blive medlem af foreningen “œKildemosefestivalens venner”. Det koster 200 kr. – se hele programmet og mere info her.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger