Nyheder

Nyt fra Xiu Xiu – og nyt om mere nyt

For godt halvandet år siden udsendte amerikanske Xiu Xiu albummet Ciautistico! under navnet XXL. L’et dækkede over den italienske gruppe Larsen, som havde inviteret Jamie Stewart og Caralee McElroy til støvlelandet.

Det gjorde Larsen igen i slutningen af 2006, hvor de endnu en gang tog Xiu Xiu med ind i deres studie i Torino. Resultatet har fået den ikke helt ligefremme titel ¿Spicchiology? Temaet for pladen er “sadness and violence and history” ifølge Xiu Xiu-frontmanden Stewart, der lod sig inspirere af al den smerte, som den europæiske historie har budt på: “Not to say that Europe knows all, but it has hurt itself for 2000 years, and in America we have only just begun.”

Tracklisten for ¿Spicchiology? ser således ud:
1. So Easy, So Cheap
2. Daydrinking
3. Little Mouse of the Favelas
4. King of Koalas
5. The Green Count Tapes
6. Last in the Society
7. … Nothing About Dwarves?
8. The Tale of Brother Cakes and Sugar Dust

Xiu Xiu er i øvrigt netop nu i gang med de sidste optagelser til et endnu unavngivent album, der følger op på sidste års album, The Air Force.

Skriv et svar