Nyheder

The Coral klar med nyt album

Det er efterhånden et par år siden, vi sidst hørte fra Liverpool-bandet The Coral. Og måske har de følt, at de var ved at forsvinde helt – i hvert fald hedder deres comeback-single “Who’s Gonna Find Me?”

Den udkommer d. 30. juli, en uge inden udgivelsen af Roots and Echoes, der bliver gruppens fjerde regulære plade. Albummet er indspillet i Noel Gallaghers studie – og så er der egentlig ikke så meget mere at sige om den sag lige nu, for bandet har ikke været specielt åbenmundede – hverken om tracklisten eller om pladens lyd.

Dog bød The Corals MySpace-side for nogle måneder siden, da bandet var på vej til New York for at mixe albummet, på denne interessante beskrivelse af bandets nuværende udtryk: “Zappa sharing a jazz omelette with Gnarls Barkley.”
Uhm, jazzomelet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar