Nyheder

Tredje Songs of Green Pheasant-album på to år

Ja, man tror det næppe, men Duncan Sumpner alias Songs of Green Pheasant er så langt fra at være oppe på promotion-beatet, at han end ikke har en Myspace-profil. Men han er efterhånden også ved at være kendt for ikke rigtig at gøre det store for at komme frem i lyset.

F.eks. sendte han for fem år siden en demo til Fat Cat Records uden at fortælle dem noget som helst om, hvem han var. Det gjorde, at det tog dem flere år at opspore ham…

Mens Sumpner altså virker lidt pr-modvillig, kan man ikke beskylde ham for at spilde tiden. Den selvbetitlede debutplade udkom for to år siden, efterfølgeren fulgte i november sidste år, og 20. august er den tredje Songs of Green Pheasant-plade så klar.

Den hedder Gyllyng Street og er opkaldt efter en gade i Cornwall, hvor Sumpner boede midt i 90’erne. Ifølge bulletinerne fra Fat Cat Records viser Sumpner nye sider af sit talent. Han har lagt lidt afstand til den klassiske folk-tradition og nærmer sig hist og her bands som Flying Saucer Attack og Bark Psychosis. Tracklisten ser således ud:

1. Boats
2. King Friday
3. The Ballad of Century Paul
4. West Coast Profiling
5. Alex Drifting Alone
6. Fires P.G.R.
7. A Sketch for Maenporth

Skriv et svar