Nyheder

Aalborgs studenterhus fejrer jubilæum

Den nordjyske hovedstad holder fest med interessante bands.

Studenterhuset i Aalborg holder jubilæumsfest lørdag den 15. september. Arrangementet foregår både udendørs på Gammel Torv fra kl. 15, og fortsætter så indenfor i Studenterhuset når mørket falder på.

Thee Attacks

Til festen spiller en række ikke helt kedelige bands. Under Byen leverer altid underfundig og storladen kunst, bysbørnene fra Thee Attacks står for garagerock som den lød i 60erne, hvorefter Highway Child træder videre ind i næste årti med vaskeægte 70er-rock – på årets Roskilde Festival væltede de ikke Undertoners anmelder omkuld, men de overbeviste ham dog om, at de er Danmarks uforfalskede rockkonger.

På plakaten er desuden også Junkyard Productions, The Dub Collective, ’Club Vixen Galla’ samt Klangsystemets DJ Team. Hele baduljen er gratis for dig, der befinder dig i det nordjyske og gerne vil være med til at fejre Studenterhuset (og for den sags skyld også for alle jer andre). Se mere på Studenterhusets hjemmeside.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger