Nyheder

Beirut til København

Efterårskoncert i København med Zach Condon aka Beirut

Undskyld til de læsere, der blev forvirret af overskriften og troede, at denne nyhed handler om en ny flyrute direkte fra Beirut til København. Det var ikke det vi mente. Undskyld hvis vi skuffede nogen.

Foto: Ben Chrisman

Til de læsere, der imidlertid ikke planlægger rejser til eller fra Mellemøsten, men derimod er blevet glade for den amerikanske musiker Beirut, kan vi sige, at der er grund til at glæde sig. Det er nemlig blevet offentliggjort, at Beirut giver koncert i Lille Vega i København søndag den 18. november kl. 21.

Bag kunstnernavnet Beirut gemmer den unge amerikaner Zach Condon sig. Efter en længere Europarejse bevæbnet med sin trompet, blev Condon inspireret af lyden af folkemusikken fra Europa og især Balkan. Det resulterede i den anmelderroste debut Gulag Orkestar, der udkom sidste år.

Som Undertoner tidligere har fortalt, kommer der desuden nyt fra Beirut til efteråret. Mon ikke der bliver mulighed for at høre det nye materiale i Vega.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger