Nyheder

Blomst-festival på Nørrebro lørdag

Det er lidt af en aften, arrangørgruppen Blomst har sat sig for at gennemføre i morgen aften, lørdag. Med teateret Kaleidoskop K1 på Nørrebrogade som ramme byder Blomst nemlig på intet mindre end 11 bands og velkomstdrinks for den nette sum af 80 kr.

Ifølge festivalens program starter løjerne for alvor 18:30 med det helt vidunderligt navngivne kor (tror vi nok) Pretty Pretty Maids, der har hentet medlemmer hos det uregerlige og formfornyende larmerockband m.m. KLoAK.
Derudover byder aftenen på optrædender fra Traening-sangerinden Marie Eline Hansen (under navnet Moko), anmelderroste Choir of Young Believers, Epo-555-bassisten Hans Emil Hansens soloprojekt Evil Death Machine samt kvartetten Lasse & Lasse, der består af tidligere Lake Placid-medlemmer og Lasse Herbst, der spillede trommer i Moon Gringo.

Og ja, så er der altså seks navne mere på plakaten:
Thulebasen
Lamburg Tony
Heimat Connective
Den Fri
Old Man
Ester Louder

Hvis du ikke er mæt bagefter, tager vi hatten af. Eller også er du bare kommet for sent til aftensmaden, som også er inkluderet i prisen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar