Nyheder

El Perro Del Mar: Blog og ny video

Den svenske sangerinde El Perro Del Mar har fået en blog – og den smukkeste video til nummeret “Party”.

Sarah Assbring, som er kvinden bag El Perro Del Mar, er i gang med at indspille opfølgeren til hendes smukke debutalbum. Det nye album udkommer sandsynligvis i begyndelsen af 2008 og har indtil videre fået titlen From The Valley To The Stars. Hendes arbejde kan følges på El Perro Del Mar-bloggen.

Og så har instruktøren Emily de Groot lavet en fantastisk stemningsfuld video til nummeret “Party” fra debutalbummet. Google afslører ikke meget om Emily de Groot – videoen er ellers så dragende, at man får lyst til at vide mere om hende, og hvad hun ellers har lavet…

Om skribenten

Jakob Lisbjerg

 

Biografi:
Hører det meste. Undtagen opera. Er nu sjældent glad for hiphop og metal.

 

Fem favoritalbums:
Aluminum Group: Pedals
The Remote Viewer: Quiet is the New Loud
Accelera Deck: Conviction & Crack
Auteurs: New Wave
Jane's Addiction: Ritual de lo Habitual

Skriv et svar