Nyheder

Hood- og Notwist-gæster på ny Subtle-plade

For godt et halvt års tid siden hyldede Undertoners anmelder den amerikanske hiphopgruppe Subtles andet album, For Hero:For Fool. “En skøn og skør sammensmeltning af stort set alle genrer, man kan komme i tanke om,” lød en af roserne.

Vi er ret sikre på, at det der med at udfordre genregrænserne gentager sig til efteråret. Til den tid – på en endnu ikke fastsat dato – udsender Subtle nemlig album nr. tre, beretter Angryape.com. Titlen bliver Yell & Ice, og gæstelisten ser temmelig imponerende ud.

I studiet har det rappende midtpunkt Doseone og hans kumpaner nemlig haft besøg af notabiliteter såsom sangeren Tunde Adebimpe fra TV on the Radio, Chris Adams fra Hood, Markus Acher fra Notwist og Ms. John Soda samt Dan Boeckner fra Wolf Parade. Ligeledes har Yoni Wolf alias why?, som Doseone tidligere var bandkollega med i cLOUDDEAD, aflagt Subtle et visit.

Skriv et svar