Nyheder

Mono samler op på sjældenheder

Japanske Mono har været et af dette årtusindes bedste postrockbands, i al fald når det gælder disciplinen ‘voldsomt støjende klimakser’. Det har de indtil videre demonstreret på fire fuldlængdeplader samt en betragtelig mængde mindre udgivelser.

Nogle af de sidstnævnte er efterhånden svære at opdrive for overskuelige summer, og det har Nippon-kvartetten nu taget konsekvensen af ved at gøre opsamlingen Gone klar til udgivelse. Den udkommer 11. september på gruppens vanlige selskab Temporary Residence.

Titelnummeret kan downloades hos Drowned in Sound, og hele tracklisten ser således ud:

1. Finlandia
2. Blackwoods
3. Yearning
4. Memorie dal Futuro
5. Due foglie, una candela…
6. Since I’ve Been Waiting…
7. Gone
8. Black Rain
9. Rainbow
10. Little Boy (1945-Future)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger