Nyheder

My Beloved og Seven Mile Journey laver teatermusik

De to danske postrock-bands akkompagnerer teaterstykket “HAMLET DESTRUKTIONEN.”

Foto: Line Kongsted Jensen

Postrock fungerer også som teaterakkompagnement. Det beviser de to danske bands My Beloved og The Seven Mile Journey, som danner lydside til teatergruppen Aktoratets fortolkning af Shakespeares “Hamlet.”

Den klassiske tragedie pilles fra hinanden med titlen “HAMLET DESTRUKTIONEN” (med råbende kapitaler) og er ifølge arrangørerne en “tour de force ud i livet.” Den danske prins får angiveligt rigtig mange tæsk i sine forsøg på at skabe sig plads i denne verden.

Hvordan det lyder og ser ud, kan man selv erfare på festivalen for uafhængigt teater, Vildskud på Rådhusstræde 13 i København, hvor “HAMLET DESTRUKTIONEN” spiller torsdag den 16. – 18. august.

My Beloved kan desuden fanges live til Helsingør Festival den 11. august, og de spiller også på Lades Kælder sammen med netop The Seven Mile Journey den 1. september.

Læs også Undertoner anmeldelser af:
My Beloved: On Happiness Hill
The Seven Mile Journey: The Journey Studies
The Seven Mile Journey: s.t.

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar

boeger