Nyheder

Olesen-Olesen har fået nok af hinanden

Som vi kunne rapportere tilbage i december, har Peter og Henrik Olesen været i studiet hver for sig for at lave et nyt Olesen-Olesen-dobbeltalbum. Arbejdstitlen Kain og Abel har ikke ændret sig, og pladen er klar til at komme ud på butikshylderne og hjem i de små stuer d. 1. oktober.

De to brødre har optaget hver sin plade, og under arbejdet har de fundet ud af, at det er på tide at lægge søskendesamarbejdet i dvale. “Foreløbig må 25 år sammen siges at være nok,” siger de to i en pressemeddelelse, der sætter en tyk streg under, at de bestemt ikke har tænkt sig at forlade musikverdenen: “Vi har begge lyst til at prøve nyt, arbejde med andre sangskrivere, komponister og musikere, med andre genrer, former og konstellationer – og først og fremmest netop ikke arbejde sammen.”

Kain og Abel har de to taget forskud på glæderne ved at arbejde sammen med andre. På Henriks halvdel af pladen optræder gæster fra bl.a. Pluto, Mikael Simpsons band Sølvstorm og Under Byen, mens storebror har fået hjælpende hænder af folk fra Learning From Las Vegas og Larsen and Furious Jane.

duoens Myspace-side kan man høre et nummer fra hver af de to plader.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger