Nyheder

Speaker Bite Me på efterårsturné

Speaker Bite Me må ligge lunt i svinget, når listerne over de bedste danske plader fra 2007 skal strikkes sammen om nogle måneder. Deres comebackalbum Action Painting fik i hvert fald ret så pæne ord med på vejen, da det udkom i marts.

Her på siden hyldede vi pladen, og da kvartetten i juli indtog Odeon-teltet på Roskilde Festival, var på ny rigtig godt tilfredse – også med det spandexklædte Frihedsgudinde-look-alike-kor.

Hvorvidt Solveig Sandnes og Anders Jørgen Mortensen fra KLoAK tager med, når Speaker Bite Me tager på Danmarksturné i slutningen af næste måned, vides endnu ikke. Til gengæld er Aabenraa for en gangs skyld kommet med på en turnéplan. Så nu kan folk i postområde 6200 godt sætte krydser i kalenderen fredag d. 28. september, hvor Speaker Bite Me spiller i Nygadehuset.
Resten af turnéen forløber således:

27. september – Cafe Ørsted, Esbjerg
29. september – Post1, Odense
4. oktober – Voxhall, Århus
5. oktober – Studenterhuset, Aalborg
6. oktober – Fermaten, Herning
19. oktober – Templet, Lyngby
20. oktober – Forbrændingen, Albertslund
27. oktober – Pumpehuset, København
4. november – Stars, Vordingborg

I øvrigt opfører Signe Høirup Wille-Jørgensen om et par uger sit Jomi Massage-album Skandinaviske klagesange live sammen med dirigenten Lars Møller og et stort jazzensemble. Sted: Copenhagen Jazzhouse. Dato: torsdag d. 13. september.

Skriv et svar