Nyheder

Tunng gæster Vega i næste måned

Om to uger udsender den engelske folk-sekstet Tunng deres tredje album på blot 2½ år, Good Arrows. Allerede inden såvel anmeldere som lyttere har afgivet deres dom, har Tunng planlagt en længere rundrejse i Europa for at modtage folkets hyldest – subsidiært for at spille koncerter.

Sekstetten var i Danmark for en måneds tid siden i forbindelse med Roskilde Festival, hvor de spillede en koncert, der skilte vandene; Undertoners anmelder var nogenlunde tilfreds. I slutningen af næste måned kommer der så en ny mulighed for at blive lukket ind i Tunngs mytiske, dragende folk-univers. Søndag d. 30. september spiller gruppen nemlig på Vega i København.

Hvorvidt folk så har tid til at komme netop den dag, kan med en vis ret betragtes som usikkert. Vi kan i hvert fald komme i tanke om en hel del mennesker, der vil være travlt beskæftiget med at fejre, at det d. 30. er præcis to år siden, at Jyllands-Posten offentliggjorde 12 tegninger af en profet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar