Nyheder

Tunng gæster Vega i næste måned

Om to uger udsender den engelske folk-sekstet Tunng deres tredje album på blot 2½ år, Good Arrows. Allerede inden såvel anmeldere som lyttere har afgivet deres dom, har Tunng planlagt en længere rundrejse i Europa for at modtage folkets hyldest – subsidiært for at spille koncerter.

Sekstetten var i Danmark for en måneds tid siden i forbindelse med Roskilde Festival, hvor de spillede en koncert, der skilte vandene; Undertoners anmelder var nogenlunde tilfreds. I slutningen af næste måned kommer der så en ny mulighed for at blive lukket ind i Tunngs mytiske, dragende folk-univers. Søndag d. 30. september spiller gruppen nemlig på Vega i København.

Hvorvidt folk så har tid til at komme netop den dag, kan med en vis ret betragtes som usikkert. Vi kan i hvert fald komme i tanke om en hel del mennesker, der vil være travlt beskæftiget med at fejre, at det d. 30. er præcis to år siden, at Jyllands-Posten offentliggjorde 12 tegninger af en profet.

Skriv et svar