Nyheder

80'er video fra Super Furry Animals

Det walisiske band Super Furry Animals har sluppet en video til nummeret “Run-Away”.

Mens musikken har en smule Phil Spector over sig, er videoen en herlig 80’er pastiche med masser af tåge, vaseline og en historie om kærlighed ‘gone wrong’ – og så alligevel med en ‘happy’, omend noget åben ‘ending’.

Nummeret er taget fra walisernes seneste album Hey Venus!, der udkom sidst i august til blandede anmeldelser. Men hvis man elsker bandets finurlige rocknumre og storladne, psykedeliske ballader, så er der mere af det samme på albummet.

Om skribenten

Jakob Lisbjerg

 

Biografi:
Hører det meste. Undtagen opera. Er nu sjældent glad for hiphop og metal.

 

Fem favoritalbums:
Aluminum Group: Pedals
The Remote Viewer: Quiet is the New Loud
Accelera Deck: Conviction & Crack
Auteurs: New Wave
Jane's Addiction: Ritual de lo Habitual

Skriv et svar