Nyheder

Alligevel ikke Dntel i Århus

Det er kun to dage siden, vi kunne fortælle, at der var en Dntel-koncert på vej til folk i 8000 Århus og omegn. Men det må vi tage i os igen. Arrangørgruppen Pop Revo kunne nemlig ikke finde et sted at få koncerten afviklet søndag d. 9. september, så nu må Dntel tage direkte til Schweiz efter sin lørdagskoncert i København.

Og ja, koncerten i København er stadig væk på plakaten, nu også på arrangørerne Komponents hjemmeside. Så vi vover pelsen og lover, at der er ikke bliver aflyst flere Dntel-shows i Danmark i denne omgang.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar