Nyheder

Black Mountain til Århus i november

For halvandet år siden spillede amerikanske Black Mountain, ledet af den småexcentriske Stephen McBean, to koncerter her i landet. Med på turnéen var The Pink Mountaintops, også under ledelse af McBean. Og som om han ikke havde nok at gøre med to bands, udsendte han og sangerinden Amber Webber for et par måneder siden deres første album under duonavnet Lightning Dust.

Man skal altså virkelig holde tungen lige i munden, hvis man vil holde styr på Stephen McBean. Alligevel vover vi pelsen og spår, at han d. 29. november vil befinde sig i Århus. Black Mountain kommer nemlig tilbage til Voxhall – denne gang uden The Pink Mountaintops.

Koncerten i Århus er en del af en turné, der fejrer, at Black Mountain udsender sit andet album i løbet af januar 2008. Det er endnu ikke muligt at høre smagsprøver fra In the Future, som albummet kommer til at hedde. Til gengæld lover bandet, at publikum på den forestående USA-turné vil kunne købe en 12″-udgivelse med et par af numrene fra albummet. Så medmindre Black Mountain får tømt lageret fuldstændig, kan Voxhall-gæsterne måske også få nye sange med hjem.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar