Nyheder

Caribou spiller koncert i København

For en måneds tid siden kastede alskens anmeldere deres arme i vejret, da canadiske Dan Snaith alias Caribou udgav sit fjerde soloalbum.

Andorra forfiner hans i forvejen ret særegne blanding af psychpop og krautrock, og med tilføjelsen af tydelig vokal og stærkere melodier skriger flere af numrene på at blive nynnet, sunget eller skrålet, mens man hører dem.

Det bliver der rig lejlighed til d. 9. december, når Snaith tager sit liveband, som bl.a. inkluderer to trommeslagere, med til Loppen i København.

Caribou-koncerterne har ry for at være ganske heftige, så hvis der bliver godt fyldt op under Loppens loftbjælker, spår vi, at det vil være helt acceptabelt at tage den uldne sweater af undervejs – også selv om showet løber af stablen i julemåneden.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar